Kjøpsbetingelser

Om Bike Fixx AS – Org. 918 415 254

Selskapet er basert i Oslo. Selskapets postadresse er Vækerøveien 210, 0751, Oslo. Hvis du vil kontakte oss, send en e-post til bedrift@bikefixx.no så hører du fra oss innen kort tid.

Bestilling

Når du har fullført bestillingen, sendes en ordrebekreftelse til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturering og leveringsadresse.

Hvis det er noe galt med ordrebekreftelsen, bør du kontakte oss umiddelbart via e-post til bedrift@bikefixx.no.

Levering

Leveringstiden er spesifisert nærmere på produktet, og avtalt med din arbeidsgiver eller kommune på forhånd. Vi holder deg oppdatert når levering nærmer seg.

Priser

Alle priser i butikken er oppgitt i NOK/måned og alle priser inkluderer 25% moms.

Vi forbeholder oss retten til prisendringer forårsaket av; feil i prislisten og prisfeil på grunn av feil informasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.

Klager

Vi inspiserer alle produktene før vi sender dem til deg. Skulle produktet fortsatt være skadet eller sendt feil når det ankommer, påtar vi oss i samsvar med gjeldende lovgivning å avhjelpe feilen uten omkostninger.

Du må alltid kontakte oss for godkjenning før du returnerer en mangelfull vare.

Klagen skal sendes umiddelbart etter at feilen er oppdaget.

Hvordan skal du klage?

Eventuelle feil og feil skal alltid rapporteres til bedrift@bikefixx.no der du oppgir navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer og en beskrivelse av feilen.

Ansvarsbegrensning

Vi tar ikke noe ansvar for forsinkelser / feil på grunn av omstendigheter utenfor selskapets beslutning (Force Majeure). Disse omstendighetene kan være for eksempel arbeidskonflikt, brann, krig, beslutninger fra myndighetene, redusert eller manglende levering fra leverandøren.

Videre påtar man seg ikke noe ansvar for endringer i produkter / produktegenskaper som er endret av den respektive leverandøren og andre faktorer utenfor vår kontroll.

Produktinformasjon

Vi forbeholder oss retten til eventuelle trykkfeil på dette nettstedet. Vi garanterer ikke at bildene vil gjenspeile det nøyaktige utseendet til produktene, da en viss fargeforskjell kan forekomme avhengig av skjerm, fotokvalitet og oppløsning. Vi prøver alltid vårt beste for å eksponere produktene så nøyaktig som mulig.

Leasingavtale.

Når du bestiller en leasingsykkel gjennom Bike Fixx, din arbeidsgiver og finansieringsparter, vil unike vilkår for dit leasingforhold være spesifisert i den enkeltes leasingavtale. Dette avtaledokumentet må leses nøye gjennom av den enkelte ansatte og godkjennes ved bestilling av leasingsykkel(sykler). I denne avtalen vil det nærmere være spesifisert blant annet informasjon om leasingforhold, parter i avtalen, unike avtalevilkår mellom ansatt og arbeidsgiver med mer. Den ansatte bes skrive ut og/eller lagre leasingavtalen.