Merida eOne Sixty 6000

2 312 kr2 579 kr / måned

Betaling/Finansiering
Total kostnad leasingfinansiering: 83 232,- (mnd.pris x 36 mnd uten utkjøp)
Utkjøpspris etter endt leasingperiode, er beregnet til ca 1 månedsleie

Bestilling og levering
Sykkelen blir levert til ditt kontor, til din nærmeste butikk eller direkte hjem. Du blir kontaktet for nærmere informasjon om leveringstid og leveringsmetode.

Service:
Vi anbefaler 1 årlig service for å oppretteholde funksjonalitet og garanti på sykkelen.

Forsikring
Ønsker du forsikring? Les og last ned forskringsvilkår her: Forsikringsvilkår

Vi monterer på sykkelen og hjelper deg med alt av ekstrautstyr du trenger. Du betaler for utstyret når du henter sykkelen.

Produktnummer: 010.243xx TechnipFMC-1 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Tidenes mestvinnende EMTB fra Merida, nå i helt ny utgave! 6000 har samme ramme som flaggskipet 10k, og har en bånnsolid specliste.

Helt siden Merida lanserte sin legendariske eOne Sixty-serie, har den vunnet utallige tester og vært en favoritt for alle som ønsker en leken og bånnsolid EMBT. Årets modell kommer med en helt nyutviklet ramme, hvor Merida har sett på og optimalisert hver eneste del av sykkelen. Hele 175mm vandring bak og Flip Chip design gjør at du enkelt kan bytte mellom 27,5″ og 29″. Sykkelen blir levert i som “mullet” med 29″ foran og 27,5″ bak, for en mest mulig leken sykkel. Rammestørrelsen er basert på Merida sitt AGILOMETER-system, som gjør at geoemtrien er optimalisert for akkurat din kjørestil.

Shimano sitt EP801 elsystem er noe av det beste du får på markedet og en kraftig oppgradering fra 800 med bla. mer kraft i hele registeret og rollover når du stopper å tråkke. Kombinasjonene av motorkraft, respons og naturlig feeling, gir deg superkrefter i terrenget. Nye eOne Sixty kommer i år også mulighet for å utvide kapasiteten med et eget piggy-back batteri på 350wh (ekstrautstyr), i tillegg til det integrerte 600wh-batteriet. Totalt ender du da med en EMTB med rett under 1000wh – perfekt for de aller lengste eventyrene.

eOne Sixty 6000 kommer med dempersetup fra Rockshox. Domain RC E-MTB foran og Super Deluxe Select+ bak. Dette gir sykkelen en utrolig kontakt med underlaget, og en solid ytelse på sti.

Videre kommer Sixty 7000 med Sram NX Eagle 1×12 girgruppe – bånnsolid og presis. Videre er det Sram DB8 4-stemplede bremser med 200mm skiver. Hjulsettet er fra Merida sin sti-avdeling med solide Expertfelger. Maxxis Assegai (foran) og DHR II (bak) sørger for godt grep på varierte forhold.

Merk. Den nye rammen er liten i størrelsen. Vi anbefaler å bruke størrelsesguiden til Merida for å finne riktig størrelse, her: Størrelsesguide Evt kontakt oss på bedrift@bikefixx.no

 

Spesifikasjoner og rekkevidde

Estimert rekkevidde: 30-65km*

*Opplevd rekkevidde ved småkupert terreng, for en gjennomsnittlig bruker, assistansenivå normal/trail og gjennomsnittlig belastning. Rekkevidde vil variere og kan bli påvirket av dekkvalg, systemvekt, valg av assistansenivå, type terreng etc.

Tilleggsinformasjon

storrelse

Long, Mid, Short, Xlong

varemerke

Merida

modellserie

eSpresso City

arsmodell

2021

farge

Hvit/Sort

Forsikring

Med tyverimerking og forsikring (1500kr egenandel), Med tyverimerking, uten forsikring